Μενού Κλείσιμο

Πηλότεχνο

 

Το εργαστήρι κεραμικών Πηλότεχνο ξεκίνησε την πορεία του στην Λευκάδα το 1981 ως οικογενειακή επιχείρηση και μέχρι το 2004 απευθυνόταν στην τοπική αγορά.

Σε όλο αυτό το διάστημα εκτός της κατασκευής χειροποίητων κεραμικών ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς , ασχοληθήκαμε με τη διακόσμηση κεραμικών και υαλικών αντικειμένων οικιακής χρήσης, όπου πλέον αποτελεί τη βασική δραστηριότητά μας.

Από το 2004 το εργαστήρι “πέρασε” στην επόμενη γενιά και με συνεχή παρουσία μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις τουριστικών ειδών που διοργανώνονται στην χώρα μας.

Τα προϊόντα μας διατίθενται πλέον σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ιταλία, η Κύπρος και η Αλβανία.

Από το 2010 στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητο χώρο 700 τετραγωνικών μέτρων όπου σχεδιάζουμε και δημιουργούμε σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που καλύπτει την νησιωτική και ηπειρωτική χώρα, αλλά και θεματικές σειρές σχεδίων φτιαγμένα από εμάς με φαντασία και μεράκι.

Με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε για το καλύτερο μέσα από νέες ιδέες, χρώματα και σχέδια αντικειμένων τα οποία διακοσμούμε σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Στο χώρο μας λειτουργεί επισκέψιμος εκθεσιακός χώρος στον οποίο εκτίθεται όλη η γκάμα των προϊόντων μας.

Πλέον των τοπωνυμικών θεμάτων για την τουριστική αγορά, αναλαμβάνουμε την δημιουργία διαφημιστικών και επιχειρηματικών δώρων.