Μενού Κλείσιμο

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου
Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η πολιτική εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, γιατί τη συλλέγουμε και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Αποθηκεύουμε το χρήστη ή τις πληροφορίες σας με ασφάλεια και ποτέ δεν θα το μοιραζόμαστε με κανέναν. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ανά πάσα στιγμή.
https://tourismosb2b.gr ή “TOURISMOSB2B.GR” ή “εμείς” είμαστε ο διαχειριστής των ιστοσελίδων μας, κινητές εφαρμογές που συλλέγουν πληροφορίες για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών σε όλους τους χρήστες μας ή σε εσάς. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ορισμένες πληροφορίες που μπορούν να σας αναγνωρίσουν, αλλά αυτό δεν είναι ευαίσθητο. Αυτή η πολιτική στοχεύει να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη συλλογή και τη χρήση τέτοιων πληροφοριών.
Όλα τα δεδομένα διατηρούνται σε ασφαλή διακομιστή και διαχειρίζονται μέσω του Top.host.
Αυτή η πολιτική ισχύει για: https://tourismosb2b.gr εφεξής “Ιστοσελίδα”.
Ως «Ιστοσελίδα» ή «Πλατφόρμα» νοείται η https://tourismosb2b.gr , η επιτρεπόμενη εφαρμογή για κινητά, οποιοσδήποτε διάδοχος δικτυακός τόπος / εφαρμογές, οποιοσδήποτε ιστότοπος των συνεργατών του TOURISMOSB2B.GR ή οποιοδήποτε άλλο κανάλι διευκολύνεται και επιτρέπεται από το TOURISMOSB2B.GR.

1.Ποιοι είμαστε

Το www.tourismosb2b.gr είναι ένας ιστότοπος για να ανακαλύψετε νέες επιχειρήσεις και προϊόντα του τουριστικού , ξενοδοχειακού και επισιτιστικού τομέα. Αυτός ο δικτυακός τόπος παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κοινού. Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί ως επαγγελματικός οδηγός που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες σχετικά με τον τομέα της αγοράς από επιχείρηση προς επιχείρηση .
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση ενοικιάσεων αυτοκινήτων, δωμάτια ξενοδοχείων, εισιτήρια πλοίων, εκδρομές με λεωφορεία, αεροπορικά εισιτήρια μέσω εξωτερικών ιστοσελίδων μέσω συνδέσμων θυγατρικών. Οι επισκέπτες θα μπορούν να κατεβάσουν τους χάρτες και τις κατευθύνσεις pdf
Οι Υπηρεσίες προσφέρονται στους Χρήστες μέσω διαφόρων τρόπων, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν την έκδοση κουπονιών και κουπονιών που μπορούν να εξαργυρωθούν για διάφορες Υπηρεσίες.
Ποιες πληροφορίες μπορούμε να συλλέξουμε
Στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης
Όταν εγγραφείτε για να λάβετε ενημερώσεις ειδήσεων, προσκλήσεις γεγονότων και άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα σας ζητηθούν βασικές προσωπικές πληροφορίες που σας βοηθούν να εντοπίσετε, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την οργανωτική σας συνδρομή και τη χώρα διαμονής σας. Εάν υποβάλετε αίτηση για εργασία στο tourismosb2b.gr, θα σας ζητηθεί να δώσετε πληροφορίες που βρίσκονται συνήθως σε ένα βιογραφικό σημείωμα.
Συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα από εσάς για να σας παρέχουμε την υπηρεσία που ζητήσατε. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρούνται μαζί μας μέχρι να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη λίστα αλληλογραφίας μας.
Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ‘Διαγραφή’ στο κάτω μέρος όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας ή επικοινωνώντας μαζί μας στο tourismosb2b@gmail.com. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να τροποποιηθούν ή να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες
Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα για γενική περιήγηση, δεν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από εσάς. Οι μοναδικές πληροφορίες που συλλέγουμε είναι η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP), ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, τα αρχεία που κάνετε λήψη, οι σελίδες που επισκέπτεστε και οι ημερομηνίες / ώρες των επισκέψεων αυτών. Αυτά δεν σας προσδιορίζουν συγκεκριμένα. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για την ανάλυση επισκεψιμότητας των ιστότοπων, προκειμένου να βελτιωθούν οι ιστότοποί μας και αντιμετωπίζουμε με απόρρητο τρόπο.
Διευθύνσεις IP
Επιπλέον, καταγράφουμε επίσης τη διεύθυνση IP σας, η οποία είναι η διεύθυνση Internet του υπολογιστή σας, καθώς και πληροφορίες όπως ο τύπος του προγράμματος περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα. Οι πληροφορίες αυτές μας βοηθούν να μάθουμε για τη γεωγραφική κατανομή των επισκεπτών του ιστοτόπου μας και την τεχνολογία που χρησιμοποιούν για την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα.
Για παράδειγμα, οι διαγωνισμοί φωτογραφιών και βίντεο επιτρέπουν μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP να ψηφίζει μόνο μία φορά. Αυτό μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι οι διαγωνισμοί μας είναι δίκαιοι και ότι κάθε ανταγωνιστής έχει ίσες ευκαιρίες. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το downloadwall πληρωμής δημοσίευσης, το οποίο χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP σας για την παρακολούθηση της διάδοσης των δημοσιεύσεών μας.
Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
Αν μοιράζεστε το περιεχόμενό μας στο Facebook, στο Twitter ή σε άλλους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, μπορούμε να παρακολουθήσουμε ποιο περιεχόμενο μοιράζεστε. Αυτό μας βοηθά να βελτιώσουμε την κοινωνική μας προβολή.

 1. Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας
  Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με κανένα τρίτο που σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, εκτός αν έχετε δώσει συγκεκριμένη συγκατάθεση σε σχέση με αυτό.
  Ο ιστότοπος μπορεί να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους για άλλους σκοπούς, αλλά μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  I. Με τη συγκατάθεσή σας
  Θα μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα με τρίτους εκτός της ιστοσελίδας όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας να το πράξουμε. Χρειαζόμαστε ρητή συγκατάθεση συμμετοχής για την ανταλλαγή ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών.
  ΙΙ. Για νόμιμα συμφέροντα
  Θα μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα βασισμένα σε νόμιμα συμφέροντα, όπως για παράδειγμα, όταν εγγραφείτε σε ένα από τα γεγονότα μας, εκτός εάν τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματά σας παραβιαστούν, οπότε θα ζητήσουμε ρητή συγκατάθεσή σας.
  III. Για την επεξεργασία των γραφείων του δικτυακού τόπου σε άλλες περιοχές
  Παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στα γραφεία του Δικτυακού Τόπου σε άλλες περιοχές για νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς, με βάση το “need-to-know”, με βάση τις οδηγίες μας και σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και κάθε άλλο κατάλληλο μέτρο εμπιστευτικότητας και ασφάλειας.
  IV. Για εξωτερική επεξεργασία (παροχείς υπηρεσιών)
  Μπορούμε να δεσμευτούμε τους παρόχους υπηρεσιών, τους πράκτορες ή τους εργολάβους να παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες σε εσάς. Αυτά τα τρίτα μέρη ενδέχεται να έχουν πρόσβαση ή να επεξεργάζονται με άλλο τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τη διάρκεια της παροχής αυτών των υπηρεσιών.
  Ο δικτυακός τόπος απαιτεί από τρίτους, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν την έδρα τους εκτός της χώρας από την οποία έχετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ή την υπηρεσία, να συμμορφώνονται με όλους τους σχετικούς νόμους προστασίας δεδομένων και τις απαιτήσεις ασφαλείας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, συνήθως με γραπτή συμφωνία.
  V. Συμμόρφωση με τους νόμους
  Θα μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα με τρίτους εκτός της Ιστοσελίδας αν έχουμε καλή πίστη ότι η πρόσβαση, η χρήση, η διατήρηση ή η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων είναι λογικά αναγκαία για:
 • Να τηρείτε κάθε εφαρμοστέο νόμο, κανονισμό, νομική διαδικασία ή εκτελεστό κυβερνητικό αίτημα
 • Εφαρμόστε τους ισχύοντες Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης πιθανών παραβιάσεων
 • Εντοπισμός, πρόληψη ή αντιμετώπιση κατά άλλον τρόπο απάτης, ασφάλειας ή τεχνικών ζητημάτων
 • Προστατεύστε από βλάβες στα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της Ιστοσελίδας, των χρηστών μας ή του κοινού όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο
 1. Πώς θα προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία
  Δεν αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στην κινητή συσκευή ή στον υπολογιστή σας. Αποθηκεύουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες – συμπεριλαμβανομένων των πρωταρχικών σας πληροφοριών και άλλων προσωπικών πληροφοριών – σε ασφαλείς διακομιστές.
  Όπου έχετε επιλέξει έναν κωδικό πρόσβασης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα τμήματα της εφαρμογής μας, είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητούμε να μην μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης με κανέναν.
  Κρυπτογραφούμε δεδομένα που μεταδίδονται από και προς την εφαρμογή. Μόλις λάβουμε τις πληροφορίες σας, θα χρησιμοποιήσουμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας για να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτήν την πολιτική απορρήτου.
  Τα δεδομένα σας ενδέχεται να υποβάλλονται σε επεξεργασία ή να αποθηκεύονται εκτός της χώρας, αλλά πάντοτε σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των μηχανισμών για νόμιμη μεταφορά δεδομένων πέραν των συνόρων και με αυστηρές διασφαλίσεις.
 2. Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας;
  Όπως αναφέρεται παραπάνω, κάθε φορά που βασίζουμε στη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις απορρήτου στον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά.
  Επίσης, έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα:
  • Όπου επεξεργαζόμαστε δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας, αποσύρετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω της ενότητας “Απόρρητο” της εφαρμογής ή του ιστοτόπου μας.
  • Κατανοήστε και ζητήστε αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς. Οι πληροφορίες μαζί μας και άλλες σημειώσεις είναι προσβάσιμες μέσω της ιστοσελίδας. Για άλλες πληροφορίες, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Ζητήστε μας να διορθώσουμε ή να διαγράψουμε τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς, με την επιφύλαξη περιορισμών σχετικά με την υποχρέωσή μας να αποθηκεύουμε τα αρχεία για καθορισμένες χρονικές περιόδους.
  • Ζητήστε μας να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή την αντικειμενική μας υπόσταση στην επεξεργασία μας. και
  • Ζητήστε να παρέχετε τα δεδομένα σας σε φορητή βάση.
  Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή / και παράπονα σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ή αν θέλετε να κάνετε κάποιες συστάσεις ή σχόλια για τη βελτίωση της ποιότητας της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στείλτε μας email στο tourismosb2b@gmail.com.