Μενού Κλείσιμο

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Η παρούσα συμφωνία τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 3 Δεκεμβρίου 2019.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Το https://tourismosb2b.gr («εμείς», «εμάς» ή «μας») σας καλωσορίζει.
Σας παρέχουμε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μέσω της «Ιστοσελίδας μας» (ορίζεται παρακάτω) σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, οι οποίοι ενδέχεται να ενημερώνονται από εμάς κατά καιρούς χωρίς ειδοποίηση προς εσάς. Με την πρόσβαση και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσετε να δεσμεύεστε νομίμως από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, οι οποίες ενσωματώνονται εδώ με παραπομπή (συλλογικά αυτή η «Συμφωνία»). Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με κάποιον από αυτούς τους όρους, τότε χρησιμοποιήστε την ιστοσελίδα.
ΙΙ. ΟΡΙΣΜΟΙ
• «Συμφωνία» είναι η αναφορά στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στην Πολιτική Cookies και σε άλλα έγγραφα της ιστοσελίδας που σας παρέχονται.
• «Πολιτική απορρήτου» σημαίνει η πολιτική που εμφανίζεται στον ιστότοπό μας https://tourismosb2b.gr .
• «Υπηρεσία» ή «Υπηρεσίες» είναι μια αναφορά σε οποιαδήποτε υπηρεσία που ορίζεται παρακάτω, την οποία ενδεχομένως παρέχουμε και την οποία μπορείτε να ζητήσετε μέσω της Ιστοσελίδας μας.
• «Χρήστης», «Εσείς» και «σας» αναφέρεται στο άτομο που έχει πρόσβαση για να πάρει οποιαδήποτε υπηρεσία από εμάς. Ο χρήστης πρέπει επίσης να αναφέρει την εταιρεία, την εταιρική σχέση, τον μοναδικό έμπορο, το πρόσωπο, το σωματείο ή την ένωση που αναλαμβάνει τις υπηρεσίες αυτής της ιστοσελίδας.
• «Εμείς», «εμείς», «μας» και «Εταιρεία» είναι αναφορές στο γραφείο RHODESOLDTOWN.GR στην Ιαλυσό Ρόδου
• «Δικτυακός τόπος» σημαίνει και περιλαμβάνει https://tourismosb2b.gr , εφαρμογή για κινητά και οποιονδήποτε διάδοχο ιστότοπο ή εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας της Εταιρείας ή οποιασδήποτε από τις θυγατρικές της εταιρείες.
• «Εφαρμοστέο δίκαιο» σημαίνει για κάθε πρόσωπο, κάθε νόμο, νόμο, κανονισμό, διάταγμα, κανόνα, απόφαση, διάταγμα, νόμο, έγκριση από την αρμόδια αρχή, κυβερνητικό ψήφισμα, ή άλλου κυβερνητικού περιορισμού ή οποιασδήποτε παρόμοιας μορφής απόφασης ή απόφασης ή οποιασδήποτε ερμηνείας ή απόφασης που έχει ισχύ νόμου οποιουδήποτε από τα προαναφερθέντα, από οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη αρχή ή άλλες απαιτήσεις οποιασδήποτε κυβερνητικής ή ρυθμιστικής αρχής, στην οποία υπόκειται το εν λόγω πρόσωπο .
• «Λογαριασμός Χρήστη»: ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός που ανοίγει ο Αγοραστής / Χρήστη στην πλατφόρμα για την αγορά των Προϊόντων και Υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω της Ιστοσελίδας.
III. ΕΡΜΗΝΕΙΑ
• Όλες οι αναφορές σε ενικό περιλαμβάνουν τον πληθυντικό και αντίστροφα και η λέξη «περιλαμβάνει» θα πρέπει να ερμηνεύεται ως «χωρίς περιορισμό».
• Οι λέξεις που εισάγουν οποιοδήποτε φύλο πρέπει να περιλαμβάνουν όλα τα άλλα φύλα.
• Η παραπομπή σε οποιοδήποτε νόμο, διάταγμα ή άλλο νόμο περιλαμβάνει όλους τους κανονισμούς και άλλα μέσα και όλες τις ενοποιήσεις, τροποποιήσεις, επανεκδόσεις ή αντικαταστάσεις που ισχύουν προς το παρόν.
• Όλες οι επικεφαλίδες, με έντονη γραφή και πλάγιους χαρακτήρες (εάν υπάρχουν) έχουν εισαχθεί μόνο για λόγους ευκολίας αναφοράς και δεν ορίζουν όριο ή δεν επηρεάζουν την έννοια ή την ερμηνεία των όρων της παρούσας Συμφωνίας.
IV. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
• Αποδοχή. Με τη χρήση της Ιστοσελίδας ή των Υπηρεσιών με οποιονδήποτε τρόπο, δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών, καθώς και τους όρους της Συμφωνίας που προσδιορίζονται παραπάνω. Σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε τους όρους, τότε μη χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα. Εάν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους για λογαριασμό μιας Εταιρείας, ενός οργανισμού, μιας Κυβέρνησης ή άλλης νομικής οντότητας, δηλώνετε και εγγυάστε ότι (α) έχετε νομική εξουσιοδότηση για να το πράξετε, (β) η οντότητα συμφωνεί να δεσμεύεται νομικά από τους Όρους και (γ) ούτε εσείς ούτε η οντότητα απαγορεύεται η χρήση των Υπηρεσιών ή η αποδοχή των Όρων σύμφωνα με τους νόμους της ισχύουσας δικαιοδοσίας.
• Πεδίο εφαρμογής. Αυτοί οι Όροι διέπουν τη χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, οι παρόντες Όροι δεν ισχύουν για Προϊόντα ή Υπηρεσίες Τρίτων, τα οποία διέπονται από τους δικούς τους όρους παροχής υπηρεσιών.

• Επιλεξιμότητα: Ορισμένες υπηρεσίες της Ιστοσελίδας δεν είναι διαθέσιμες σε ανηλίκους ηλικίας κάτω των 13 ετών ή σε οποιονδήποτε χρήστη ανασταλεί ή απομακρυνθεί από το σύστημα από εμάς για οποιονδήποτε λόγο.

• Ηλεκτρονική επικοινωνία: Όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο ή στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα και άλλες ηλεκτρονικές επικοινωνίες από την επιφάνεια εργασίας ή την κινητή συσκευή σας σε εμάς, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Με την αποστολή, συμφωνείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικές απαντήσεις επικοινωνίας από εμάς με την ίδια μορφή και μπορείτε να διατηρείτε αντίγραφα αυτών των επικοινωνιών για τα αρχεία σας.
V. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Το www.tourismosb2b.gr είναι ένας ιστότοπος για να ανακαλύψετε νέες επιχειρήσεις και προϊόντα του τουριστικού , ξενοδοχειακού και επισιτιστικού τομέα. Αυτός ο δικτυακός τόπος παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κοινού. Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί ως επαγγελματικός οδηγός που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες σχετικά με τον τομέα της αγοράς από επιχείρηση προς επιχείρηση .
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση ενοικιάσεων αυτοκινήτων, δωμάτια ξενοδοχείων, εισιτήρια πλοίων, εκδρομές με λεωφορεία, αεροπορικά εισιτήρια μέσω εξωτερικών ιστοσελίδων μέσω συνδέσμων θυγατρικών. Οι επισκέπτες θα μπορούν να κατεβάσουν τους χάρτες και τις κατευθύνσεις pdf

Οι Υπηρεσίες προσφέρονται στους Χρήστες μέσω διαφόρων τρόπων, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν την έκδοση κουπονιών και κουπονιών που μπορούν να εξαργυρωθούν για διάφορες Υπηρεσίες.
VI. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εάν αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο ανώνυμα, δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη. Ωστόσο, για να έχετε πρόσβαση σε ορισμένους πόρους, μπορεί να χρειαστεί να δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες και να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.
Συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε σε σχέση με την καθιέρωση οποιουδήποτε λογαριασμού είναι ακριβείς και ότι θα διατηρείτε τις πληροφορίες σας ενημερωμένες. Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια όλων των ονομάτων χρήστη, των κωδικών πρόσβασης και των στοιχείων εγγραφής σας (όπως τα μοναδικά αναγνωριστικά λογαριασμού ή τα ιστορικά στοιχεία χρέωσης) και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε χρήση (εξουσιοδοτημένη ή μη) των λογαριασμών σας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη δραστηριότητα σχετικά με οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς σας ή άλλες παραβιάσεις της ασφάλειας. Μπορούμε κατά τη διακριτική μας ευχέρεια να αναστείλουμε ή να τερματίζουμε οποιοδήποτε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης ανά πάσα στιγμή με ή χωρίς προειδοποίηση.
VII. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Δημοσιεύουμε το δικό μας περιεχόμενο, καθώς και συνδέσμους, περιεχόμενο και πόρους που παρέχονται από τρίτους και περιεχόμενο που έχει ανατεθεί ειδικά από εμάς για δημοσίευση στους ιστότοπους.
Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με συνδέσμους, περιεχόμενο ή πόρους τρίτων που δημοσιεύονται στους ιστότοπους παραμένουν με την αρχική πηγή ή τους δημιουργούς αυτού του υλικού και όπου οποιοδήποτε περιεχόμενο έχει ανατεθεί από εμάς για δημοσίευση στους ιστότοπους, οποιαδήποτε ιδιοκτησιακά δικαιώματα το περιεχόμενο παραμένει στον σχετικό συγγραφέα, εκτός εάν έχει συμφωνηθεί ή προσδιοριστεί διαφορετικά.
Για το σύνολο του περιεχομένου που δημοσιεύεται στους ιστότοπους, ο ιστότοπος διατηρεί όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων και άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και σε όλο το περιεχόμενο των ιστότοπων. αυτό περιλαμβάνει όλα τα κείμενα, τα γραφικά, τις φωτογραφίες, τα λογότυπα και / ή άλλα στοιχεία που εμφανίζονται στους ιστότοπους. Διατηρούμε επίσης τα δικαιώματά του σχετικά με το πρότυπο των ιστοτόπων, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης και της δομής του.
Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το όνομα, το λογότυπο ή την ομοιότητα του Ιστοτόπου χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση.
Το περιεχόμενο, οι σύνδεσμοι και οι πόροι στους ιστότοπους παρέχονται μόνο για γενικές πληροφορίες. Δεν προορίζεται να συνιστά συμβουλές στις οποίες πρέπει να βασίζονται οι επισκέπτες. Οι επισκέπτες πρέπει να λάβουν επαγγελματικές ή εξειδικευμένες συμβουλές πριν από τη λήψη ή την αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας βάσει του περιεχομένου του ιστότοπου. Παρόλο που καταβάλλουμε τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες για την τακτική ενημέρωση του ιστότοπου, δεν προβάλλουμε καμία εγγύηση ή εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο είναι ακριβείς, ενημερωμένες ή πλήρεις.
VIII. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Α. Υπευθυνότητα περιεχομένου.
Είστε μόνοι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε από εσάς και μόλις το περιεχόμενο παραδοθεί από εσάς, δεν είναι πάντοτε να αποσυρθεί. Είστε όλοι εσείς ο κίνδυνος και η υπευθυνότητα για την αξιοπιστία και την ποιότητα. Δηλώνετε ότι έχετε απαιτήσει άδεια χρήσης του περιεχομένου.
Όταν δημοσιεύετε περιεχόμενο σε εμάς, μην δημοσιεύετε περιεχόμενο που:
• Περιλάβετε οποιαδήποτε χυδαία, καταχρηστική, μίσος ή ρατσιστική παρατήρηση ή γλώσσα ή εκφράσεις, κείμενο, οποιαδήποτε φωτογραφία με πορνογραφικό ή κακό γούστο, προληπτικές επιθέσεις προσωπικής, θρησκευτικής ή φυλετικής φύσης.
• είναι προσβλητικό, εκφοβιστικό, αποδοκιμαστικό, έντονα φλεγμονώδες, αναληθές, παραπλανητικό, πλαστό, ανακριβές, άδικο, περιέχει ακαθάριστες υπερβολές ή μη
• παραβιάζει τα δικαιώματα απορρήτου οποιουδήποτε τρίτου είναι άσκοπα βλαβερό ή δυσάρεστο για οποιοδήποτε άτομο ή κοινό
• διαφοροποιείται με βάση τη φυλή, τη θρησκεία, την εθνική προέλευση, το φύλο, την ηλικία, την οικογενειακή κατάσταση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την αναπηρία, ή αναφέρεται σε τέτοια θέματα με οποιοδήποτε τρόπο απαγορεύεται από το νόμο
• παραβιάζει ή ακατάλληλα ενθαρρύνει τη ζημιά οποιουδήποτε δημοτικού, κρατικού, ομοσπονδιακού ή διεθνούς δικαίου, κανόνα, κανονισμού ή διατάγματος
• ακολουθεί πρακτικές ή προσπαθεί να χρησιμοποιήσει λογαριασμό, κωδικό, υπηρεσία ή σύστημα άλλου χρήστη, εκτός εάν επιτρέπεται ρητά από τις μεταφορτώσεις των Όρων Χρήσης ή μεταδίδει ιούς ή άλλα καταστροφικά, ενοχλητικά ή αποθαρρυντικά αρχεία
• στέλνει συχνά μηνύματα συνδεδεμένα σε άλλο χρήστη και / ή κάνει δυσάρεστα ή δυσάρεστα σχόλια σχετικά με άλλο άτομο ή επαναλαμβάνει την προηγούμενη δημοσίευση του ίδιου μηνύματος κάτω από πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή θέματα
• Πληροφορίες ή δεδομένα που αποκτήθηκαν παρανόμως
Το προσωπικό μας εξετάζει όλο το περιεχόμενο που υποβλήθηκε για δημοσίευση. Το προσωπικό μπορεί να αναθεωρήσει τις πληροφορίες και το περιεχόμενο που έχει στη διάθεσή του. Οποιοδήποτε παρεχόμενο περιεχόμενο που περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται στα ακόλουθα, θα τροποποιηθεί ή θα απορριφθεί. Εάν προκύψουν επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την πρόσβαση των χρηστών στον ιστότοπο χωρίς προειδοποίηση.
IX. ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Από αυτόν τον ιστότοπο:
• Παρέχουμε μια ευκαιρία για εσάς να επωφεληθείτε από τις προσφερόμενες Υπηρεσίες από την ιστοσελίδα μας.
• Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση ή εγγύηση ότι οι περιγραφές υπηρεσιών είναι ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες, τρέχουσες ή χωρίς σφάλματα. Εάν οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τον ιστότοπο δεν είναι όπως περιγράφεται, η μοναδική σας θεραπεία είναι να μας ενημερώσετε σχετικά με τις Υπηρεσίες για τη λήψη περαιτέρω μέτρων.

X. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά όχι την υποχρέωση, να περιορίσουμε τη χρήση ή την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας σε οποιοδήποτε πρόσωπο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με την αναγκαιότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε οποιαδήποτε Υπηρεσία ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε προσφορά παροχής οποιασδήποτε Υπηρεσίας που γίνεται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι άκυρη όταν απαγορεύεται.
XI. ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
• Χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο για νόμιμο σκοπό και συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους κατά τη χρήση του ιστότοπου.
• Δεν πρέπει να μεταφορτώσετε περιεχόμενο που:
o Δυσμενής, παραβιάζει οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή οποιαδήποτε ιδιοκτησιακά δικαιώματα οποιουδήποτε προσώπου ή επηρεάζει το απόρρητο κάποιου ατόμου, περιέχει βία ή ομιλία μίσους, περιλαμβάνει οποιεσδήποτε ευαίσθητες πληροφορίες για οποιοδήποτε άτομο.
• Δεν πρέπει να ακολουθείτε, να φοβίζεστε ή να παρενοχλείτε άλλο άτομο.
• Δεν μπορείτε να αγοράσετε ή να πωλήσετε λογαριασμούς Χρηστών
• Δεν θα χρησιμοποιήσετε ή θα έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο για τη συλλογή οποιασδήποτε έρευνας αγοράς για ορισμένες ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.
• Δεν πρέπει να παραπλανήσετε ή να προσωποποιήσετε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα για ψευδείς ή παράνομους σκοπούς.
• Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κανένα εργαλείο ιού, hacking για παρεμβολή στη λειτουργία της ιστοσελίδας ή δεδομένων και αρχείων της ιστοσελίδας.
• Δεν θα έχετε καμία συσκευή, ξύστρα ή οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη συσκευή για να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο για οποιονδήποτε τρόπο χωρίς να λάβετε άδεια.
• Θα μας ενημερώσετε για τυχόν ακατάλληλο περιεχόμενο ή μπορείτε να μας ενημερώσετε εάν βρείτε κάτι παράνομο.
Διατηρούμε το δικαίωμα, με αποκλειστική και απόλυτη διακριτική ευχέρεια, να σας αρνηθούμε την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ή σε οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας χωρίς προειδοποίηση και να καταργήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο.
XII. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Σε καμία περίπτωση το https://tourismosb2b.gr , ούτε οι διευθυντές, οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες, οι πράκτορες, οι προμηθευτές ή οι συνεργάτες του δεν ευθύνονται για οποιεσδήποτε έμμεσες, παρεπόμενες, ειδικές, περιστασιακές ή παραδειγματικές ζημίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, απώλειας εσόδων, την υπεραξία ή άλλες άυλες απώλειες που απορρέουν από (i) τη χρήση ή την πρόσβαση ή μη πρόσβαση ή χρήση της Υπηρεσίας από εσάς. (ii) οποιαδήποτε συμπεριφορά ή περιεχόμενο οποιουδήποτε τρίτου στην Υπηρεσία. (iii) οποιουδήποτε περιεχομένου από την Υπηρεσία. και (iv) παράνομη πρόσβαση, χρήση ή μεταβολή των μεταδόσεών σας ή του περιεχομένου σας, είτε βασίζεται σε εγγύηση, συμφωνία, εγχώρια λάθος (συμπεριλαμβανομένης της απροσεξίας) ή οποιαδήποτε άλλη νόμιμη έννοια, είτε γνωρίζαμε είτε όχι βλάβη και ακόμη και αν μια θεραπεία που αναφέρεται στο παρόν προέρχεται από το ότι έχει μάταιο σκοπό.
XIII. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την κρίση του, να αλλάξουμε, να τροποποιήσουμε, να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε τμήματα των Όρων (συλλογικά «Αλλαγές») ανά πάσα στιγμή. Μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε για Αλλαγές αποστέλλοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που προσδιορίζεται στον Λογαριασμό σας ή δημοσιεύοντας μια αναθεωρημένη έκδοση των Όρων που ενσωματώνει τις Αλλαγές στην Ιστοσελίδα της. Η αδιάλειπτη χρήση της Ιστοσελίδας ή των Υπηρεσιών που προκύπτει από την ειδοποίηση των Τροποποιήσεων (ή η δημοσίευση των Όρων που ενσωματώνουν τις Τροποποιήσεις σε περίπτωση που η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν είναι πλέον νόμιμη, παρεμποδίζεται ή διαφορετικά δεν είναι σε θέση να λάβει την ειδοποίηση) συμφωνείτε με τις αλλαγές. Τέτοιες Τροποποιήσεις θα ισχύουν προοπτικά από την ημερομηνία, οι Αλλαγές δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα.
XIV. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ
Ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς εξωτερικούς ή τρίτους ιστότοπους («Εξωτερικοί ιστότοποι»). Οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται αποκλειστικά ως ευκολία για εσάς και όχι ως εξουσιοδότηση από εμάς του περιεχομένου σε τέτοιους εξωτερικούς ιστότοπους. Το περιεχόμενο τέτοιων εξωτερικών τοποθεσιών δημιουργείται και χρησιμοποιείται από άλλους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του ιστότοπου για αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που παρέχεται στο σύνδεσμο οποιωνδήποτε εξωτερικών τοποθεσιών και δεν παρέχουμε παραστάσεις σχετικά με το περιεχόμενο ή την ορθότητα των πληροφοριών σε τέτοιους εξωτερικούς ιστότοπους. Θα πρέπει να λαμβάνετε μέτρα ασφαλείας όταν κάνετε λήψη αρχείων από όλους αυτούς τους ιστότοπους για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από ιούς και άλλα κρίσιμα προγράμματα. Εάν συμφωνείτε να έχετε πρόσβαση σε συνδεδεμένους εξωτερικούς ιστότοπους, το κάνετε με δική σας ευθύνη.
XV. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Με την πρόσβαση ή τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας, μας εγκρίνετε να χρησιμοποιήσουμε, να αποθηκεύσουμε ή να επεξεργαστούμε με άλλο τρόπο τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
XVI. ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ
Έχουν καταβληθεί όλες οι προσπάθειες για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς και χωρίς λάθη. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις που μπορεί να έχουν συμβεί. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η χρήση της Ιστοσελίδας θα είναι χωρίς λάθη ή δεν είναι κατάλληλη για το σκοπό, έγκαιρη, ότι τα ελαττώματα θα διορθωθούν ή ότι ο ιστότοπος ή ο διακομιστής που το καθιστά διαθέσιμο είναι απαλλαγμένα από ιούς ή σφάλματα ή αντιπροσωπεύει την πλήρη λειτουργικότητα, την ακρίβεια , την αξιοπιστία του Δικτυακού Τόπου και δεν παρέχουμε καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με την καταλληλότητα ή την ακρίβεια.
XVII. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ο ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΚΑΙ «ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ» ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑ Ή ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ή ΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ, ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΗ Ή ΧΡΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ . ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΣΥΜΒΑΣΗ Ή ΚΟΙΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ: (I) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΕΣ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΕΣ Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ Ή ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΚΑΙ (II) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΥ Ή ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ (3) ΜΗΝΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.
Ο ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ Ή ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ή ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΕΣ ΝΟΜΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΓΡΑΦΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΤΕΧΝΙΚΑ Ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. Ο ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ / Ή ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
XVIII. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
Ο ιστότοπος περιέχει υλικό, όπως λογισμικό, κείμενο, γραφικά, εικόνες, σχέδια, ηχογραφήσεις, οπτικοακουστικά έργα και άλλα υλικά που παρέχονται από ή για λογαριασμό μας (συλλογικά αναφέρονται ως «Περιεχόμενο»). Το Περιεχόμενο μπορεί να ανήκει σε εμάς ή σε τρίτους. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση του περιεχομένου μπορεί να παραβιάζει τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και άλλους νόμους. Δεν έχετε δικαιώματα στο ή στο Περιεχόμενο και δεν θα χρησιμοποιήσετε το Περιεχόμενο εκτός από τις περιπτώσεις που επιτρέπονται βάσει αυτής της Συμφωνίας. Καμία άλλη χρήση δεν επιτρέπεται χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση από εμάς. Πρέπει να διατηρήσετε όλες τις ειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων και άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που περιέχονται στο αρχικό περιεχόμενο σε οποιοδήποτε αντίγραφο που κάνετε από το Περιεχόμενο. Δεν μπορείτε να πωλήσετε, να μεταβιβάσετε, να εκχωρήσετε, να εκχωρήσετε άδεια χρήσης, να παραχωρήσετε άδεια χρήσης ή να τροποποιήσετε το Περιεχόμενο ή να αναπαραγάγετε, να προβάλλετε, να εκτελέσετε δημοσίως, να δημιουργήσετε παράγωγη έκδοση, να διανείμετε ή να χρησιμοποιήσετε το Περιεχόμενο με οποιονδήποτε τρόπο για οποιονδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό. Η χρήση ή απόσπαση του Περιεχομένου σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ή σε δικτυακό περιβάλλον υπολογιστή για οποιοδήποτε σκοπό απαγορεύεται ρητά.
Εάν παραβιάσετε οποιοδήποτε μέρος της παρούσας Συμφωνίας, η άδειά σας για πρόσβαση ή / και χρήση του Περιεχομένου και του Δικτυακού Τόπου τερματίζεται αυτόματα και πρέπει να καταστρέψετε αμέσως όλα τα αντίγραφα που έχετε δημιουργήσει για το Περιεχόμενο.
Τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που χρησιμοποιούνται και εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα είναι καταχωρημένα και μη καταχωρημένα εμπορικά σήματα ή σήματα υπηρεσιών από εμάς. Άλλα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που βρίσκονται στον ιστότοπο ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα ή σήματα υπηρεσιών που ανήκουν σε τρίτους (το «Εμπορικά σήματα τρίτου μέρους» και, συλλογικά μαζί μας, τα «εμπορικά σήματα»). Τίποτα στον ιστότοπο δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ως να χορηγεί, implicitly, estoppel, ή άλλως, οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα χρήσης των εμπορικών σημάτων, χωρίς την προηγούμενη γραπτή μας άδεια ειδικά για κάθε τέτοια χρήση. Κανένα από το Περιεχόμενο δεν μπορεί να μεταδοθεί εκ νέου χωρίς τη ρητή γραπτή συναίνεσή μας για κάθε περίπτωση.
XIX. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να κρατήσετε εμάς και τους αξιωματικούς, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους, τους διαδόχους μας, τους κατόχους αδειών και να αποδίδετε αβλαβείς από και εναντίον οποιωνδήποτε αξιώσεων, ενεργειών ή απαιτήσεων, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, εύλογων νομικών και λογιστικών τελών, από την παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας ή από εσφαλμένη χρήση του Περιεχομένου ή της Ιστοσελίδας. Θα σας ειδοποιήσουμε σχετικά με οποιαδήποτε τέτοια αξίωση, αγωγή ή διαδικασία και θα σας βοηθήσουμε, με δικά σας έξοδα, στην υπεράσπιση οποιασδήποτε τέτοιας αξίωσης, αγωγής ή διαδικασίας. Διατηρούμε το δικαίωμα, με δικά σας έξοδα, να αναλάβουμε την αποκλειστική υπεράσπιση και τον έλεγχο οποιουδήποτε θέματος που υπόκειται σε αποζημίωση βάσει αυτού του τμήματος. Σε αυτή την περίπτωση, συμφωνείτε να συνεργαστείτε με οποιεσδήποτε εύλογες αιτήσεις που βοηθούν στην υπεράσπιση των εν λόγω ζητημάτων.
XX. ΔΙΑΦΟΡΑ
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Εάν κάποια διάταξη των παρόντων Όρων κριθεί ανεφάρμοστη ή ανίσχυρη, η διάταξη αυτή θα περιοριστεί ή θα εξαλειφθεί στο ελάχιστο αναγκαίο βαθμό ώστε οι Όροι θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και αποτέλεσμα και θα είναι εκτελεστοί.
ΛΗΞΗ
Ορος. Οι Υπηρεσίες που παρέχονται σε εσάς μπορούν να ακυρωθούν ή να τερματιστούν από εμάς. Μπορούμε να τερματίσουμε αυτές τις Υπηρεσίες οποιαδήποτε στιγμή, με ή χωρίς αιτία, με γραπτή ειδοποίηση. Δεν θα έχουμε καμία ευθύνη έναντι εσάς ή τρίτου λόγω της λήξης αυτής. Ο τερματισμός αυτών των Όρων θα τερματίσει όλες τις συνδρομές σας στις Υπηρεσίες.
Επίδραση τερματισμού. Μετά τον τερματισμό τους παρόντες Όρους για οποιονδήποτε λόγο ή την ακύρωση ή τη λήξη των Υπηρεσιών σας: (α) Παύουμε να παρέχουμε τις Υπηρεσίες. (β) δεν θα δικαιούστε επιστροφές ή τέλη χρήσης ή άλλες αμοιβές, κατ ‘αναλογία ή με άλλο τρόπο. (γ) τα τέλη που οφείλετε σε εμάς θα γίνουν άμεσα και πληρωτέα στο ακέραιο και (δ) μπορούμε να διαγράψουμε τα αρχειοθετημένα σας δεδομένα εντός 30 ημερών. Όλα τα τμήματα των Όρων που προβλέπουν ρητώς επιβίωση ή από τη φύση τους θα πρέπει να επιβιώσουν, θα παραμείνουν στη λήξη των Όρων, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, αποζημιώσεων, αποποίησης ευθυνών και περιορισμών ευθύνης.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Οι παρόντες Όροι αποτελούν την πλήρη και αποκλειστική δήλωση της αμοιβαίας κατανόησης των συμβαλλομένων και αντικαθιστούν και ακυρώνουν όλες τις προηγούμενες γραπτές και προφορικές συμφωνίες, ανακοινώσεις και άλλες αντιλήψεις που σχετίζονται με το αντικείμενο αυτών των Όρων και οι τυχόν τροποποιήσεις πρέπει να γίνονται σε γραφή που υπογράφεται από και τα δύο μέρη, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά στο παρόν κείμενο.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του Δικτυακού Τόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, τροποποίηση ή τροποποίηση του διέπονται από και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των παραπάνω όρων είναι αντίθετη προς το νόμο, παύει να είναι αποτελεσματική και καταργείται χωρίς να θίγεται το κύρος των άλλων όρων.

ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ
Δεν θα έχουμε καμία ευθύνη έναντι εσάς, των χρηστών σας ή οποιουδήποτε τρίτου μέρους για τυχόν αποτυχία μας να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τους παρόντες Όρους σε περίπτωση που αυτή η μη απόδοση προκύψει ως αποτέλεσμα συμβάντος πέρα ​​από τον εύλογο έλεγχο από εμάς , συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, πράξης πολέμου ή τρομοκρατίας, φυσικής καταστροφής, αποτυχίας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ταραχών, αστικών αναταραχών ή αστικής αναταραχής ή άλλου γεγονότος ανωτέρας βίας.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HOSTING
Έχουμε συνάψει συμφωνίες με ένα ή περισσότερα τρίτα μέρη για τη φιλοξενία υπηρεσιών που είναι απαραίτητες για τις Υπηρεσίες που ενσωματώνονται στις Υπηρεσίες και χωρίς τις οποίες δεν ήταν δυνατή η παροχή των Υπηρεσιών σε εσάς.
ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να εκχωρήσει / μεταβιβάσει τα δώρα αυτά σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας χαρτοφυλακίου, θυγατρικών, θυγατρικών, συνεργατών και εταιρειών του ομίλου, χωρίς τη συγκατάθεση του Χρήστη.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτούς τους Όρους, επικοινωνήστε μαζί μας στο tourismosb2b@gmail.com.